Опис

Компанія «Orto lux» в Івано-Франківську

надає послуги  якісного та надновітнього протезування кінцівок рук та ніг, займається індивідуальним ортезуванням,  дбає про здорову поставу та комфортне життя пацієнтів у суспільстві.

Ампутація чи втрата кінцівок – це, здавалося б, неможливість жити та  рухатися без сторонньої допомоги. Але наша компанія «Orto lux» має на меті зруйнувати ці стереотипи та створити умови, які б сприяли встановленню довірливих стосунків між  лікарем-пацієнтом-виробником та забезпечили повноцінне життя в соціумі.  Ми гарантуємо пацієнту надійність протезування, сучасний дизайн та зручність у користуванні, відсутність комплексу неповноцінності. Забезпечуємо достатню поінформованість, проговорюємо ризики та переваги з пацієнтом та його рідним. Сприяємо у самостійному виборі пацієнтом виробника комплектуючого протеза. Кінцевим результатом цього надскладного процесу ми хочемо бачити вмотивоване протезування пацієнта.

Тому протезно-ортопедична компанія «Orto lux» пропонує комплексний підхід до процесу заміни кінцівок і забезпечує поетапну психологічну адаптацію пацієнта до нових форм.

       Наша компанія гарантує пацієнтам, які потребують протезно – ортопедичних виробів

  • первинну консультацію, де ознайомлять з видами та методами протезування, які існують у наших та закордонних клініках. Проводить фахову діагностику та здійснює компетентний підхід до кожної із ситуацій.
  • первинне протезування, яке дозволить звикнути до протеза, зробити перші рухи чи кроки, оскільки унікальність протезування та індивідуальність організму здатні забезпечити повноцінне життя.
  • протезування нижніх та верхніх кінцівок . Це – найосновніший етап. Адже комплектуючі, які складають протез, і є тими елементами, функціональними та надійними, від яких залежить спосіб та повнота життя пацієнта.
  • масажі, гімнастику та консультації реабілітологів , які сприяють швидкому одужанню та забезпечують психологічне здоров’я пацієнта.

Кваліфікована команда компанії «Orto lux» допоможе пацієнтам позбутися комплексу неповноцінності, а інструктори з лікувальної фізкультури працюватимуть над тим, аби пацієнти досягли бажаних результатів спершу у спеціально облаштованих залах, а згодом – у повсякденному житті.

             Компанія «Orto lux»  також надає послуги  індивідуального ортезування, оскільки ніхто не захищений  від травм: ні любителі подорожей, ні спортсмени, ні люди з надмірними фізичними навантаженнями.

Фахівці з ортезування подбають про опорно-руховий апарат в цілому      (пошкодження чи травми зв’язок, сухожиль, кісток), запропонують при необхідності корсети для хребта чи ортези для суглобів, які позбавлять відчуття дискомфорту у розміреному темпі життя.

На жаль, часто проблеми з опорно – руховим апаратом починаються ще в дитинстві через неправильно підібране взуття. Тому наші спеціалісти нададуть фахові консультації при виборі якісного ортопедичного взуття. Адже саме воно є ефективним методом профілактики і лікування найбільш поширених дефектів постави.

В цілому широкий асортимент протезно-ортопедичних виробів та послуг компанії «Orto lux»  дозволяє дібрати оптимальну модель протеза чи індивідуальний сучасний засіб ортезування, який допоможе організму відновитися після травми чи оперативного втручання та допоможе пацієнту швидше соціалізуватися.

Команда професіоналів  «Orto lux» забезпечує інформаційну та технічну підтримку пацієнтів впродовж усього курсу протезування чи ортезування, надає вичерпну інформацію з питань запобігання деформації стопи. Ми працюємо систематично над створенням максимально комфортних умов для пацієнтів, враховуючи їхній психологічний стан та фінансові можливості.

           Повноцінне та зручне життя пацієнтів  – це головне кредо компанії «Orto lux»,  досвід якої перевірений часом та знаннями професіоналів. Наші фахівці, як ніхто, розуміють, що найважливіше в житті здоров’я. Отже, будьмо здоровими та бережімо себе!

Контактна інформація
Відео
Місцезнаходження

Пасічна 38, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, Україна

Зворотній зв'язок

    Соцмережі